Torsdag 29. 2022

7 hendingar denne dagen:

Kino
Tid
17:25 - 19:29
Pris, vaksen
125,-
Stad
Voss kulturhus
Sal
Digitalsal
Arrangør

Signe nærmer seg tretti og er den minst suksessfulle i sin omgangskrets bestående av unge kreative. Hun føler seg spesielt mislykket da hennes kjæreste plutselig slår gjennom som kunstner, mens hun selv bare jobber på kafé. En ulykke på jobben setter henne på sporet av et potensielt selvrealiseringsprosjekt: En hund har angrepet en kvinne, og Signe har fått blod over hele seg etter å ha hjulpet til. Umiddelbart tror folk at Signe også er et offer. Misforståelsen fører til en stimulerende opplevelse av oppmerksomhet og omtanke, en rolle hun vil leve i på fulltid. Snart skal det vise seg hvor langt Signe er villig til å gå for å gjenskape seg selv.

Kino
Tid
17:45 - 19:55
Pris, vaksen
130,-
Stad
Voss kulturhus
Sal
Panoramasal
Arrangør

A divorced couple teams up and travels to Bali to stop their daughter from making the same mistake they think they made 25 years ago.

Arrangement
Tid
19:00 - 21:00
Pris, vaksen
150,-
Stad
3 Brør kafe
Denne hendinga var foreslått til oss.

Anny Sagen les dikt av fleire av våre mest folkekjære lyrikarar. Anders Bauthus Underland syng med Olav Underland på gitar. Allsong og diktet fritt.

Kino
Tid
19:00 - 21:59
Pris, vaksen
130,-
Stad
Voss kulturhus
Sal
Kultursal
Arrangør

Krigsseileren forteller historien om sjømannen Alfred, en arbeiderklassegutt og nybakt trebarnsfar i Bergen. Når andre verdenskrig bryter ut er han og barndomskameraten på jobb på et handelsskip midt ute i Atlanterhavet. De blir beordret til fronten i en krig de ikke har bedt om, i sivil og uten våpen. De to mennene kjemper for å overleve i en nedadgående spiral av vold og død, hvor tyske ubåter når som helst kan angripe skipet lastet med materiell som er nødvendig for de alliertes krigsinnsats. Krigsseilerne har ett mål: Å overleve - for å komme hjem. Parallelt følger vi Cecilia, Alfreds kone, og barna hjemme i Bergen.

Kino
Tid
20:00 - 22:29
Pris, vaksen
130,-
Stad
Voss kulturhus
Sal
Panoramasal
Arrangør

Alice and Jack are lucky to be living in the idealized community of Victory, the experimental company town housing the men who work for the top-secret Victory Project and their families. But when cracks in their idyllic life begin to appear, exposing flashes of something much more sinister lurking beneath the attractive façade, Alice can’t help questioning exactly what they’re doing in Victory, and why.