Onsdag 30. november 2022

3 hendingar denne dagen:

Kino
Tid
17:30 - 19:15
Pris, vaksen
110,-
Pris, born
110,-
Stad
Voss kulturhus
Sal
Kultursal
Arrangør

Christmas peace falls over the small town, but at the Christmas market there's hectic activity. Mariann discovers a teddy bear at the top shelf. Is he alive? Mariann must get the teddy whatsoever. But Teddy wants to get to a rich family.

Kino
Tid
19:30 - 22:29
Pris, vaksen
130,-
Stad
Voss kulturhus
Sal
Kultursal
Arrangør

Krigsseileren forteller historien om sjømannen Alfred, en arbeiderklassegutt og nybakt trebarnsfar i Bergen. Når andre verdenskrig bryter ut er han og barndomskameraten på jobb på et handelsskip midt ute i Atlanterhavet. De blir beordret til fronten i en krig de ikke har bedt om, i sivil og uten våpen. De to mennene kjemper for å overleve i en nedadgående spiral av vold og død, hvor tyske ubåter når som helst kan angripe skipet lastet med materiell som er nødvendig for de alliertes krigsinnsats. Krigsseilerne har ett mål: Å overleve - for å komme hjem. Parallelt følger vi Cecilia, Alfreds kone, og barna hjemme i Bergen.

Kino
Tid
20:00 - 21:30
Stad
Voss kulturhus
Sal
Konferanserom


Prisbelønnet tunisisk Oscar-bidrag. Prisvinner fra bl.a. Stockholm Film Festival og Venice Film Festival. Sam Ali, en ung sensitiv og impulsiv syrer, flykter til Libanon for å unnslippe borgerkrigen i hjemlandet. For å kunne reise til Europa og leve med sitt livs kjærlighet godtar han å få ryggen tatovert av en av verdens mest banebrytende samtidskunstnere. Men Sam må snart innse at å omdanne sin egen kropp til et prestisjetungt kunstverk kan bety alt annet enn frihet ...